Rezervari
Selectati oferta care vi se potriveste

Aflati tarife & Rezervati

Data si Locatie Preluare :

Data si Locatie Predare:

Alte Informatii Necesare :

Toate campurile sunt obligatorii.

Verifica disponibilitatea

inchiriere masini

inchiriere masini in Bucuresti nu a fost niciodata mai simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu echipa Martin Rent a Car si noi va vom raspunde imediat.

Procedura de inchiriere masini este simpla si rapida. Cea mai importanta parte este cererea dvs. Trebuie sa va asigurati ca ne furnizati informatii complete si ca includeti numele dvs., perioada inchirierii, locatiile de pick up si drop off, tipul de inchiriere masini care doriti sa il inchiriati si alte informatii similare ce ne vor ajuta sa va punem la dispozitie masina ideala pentru calatoria dvs.

Inchirieri masini Bucuresti

Cei care doresc sa inchirieri masini in Bucuresti vor trebui sa completeze cu atentie intregul formular si sa specifice daca doresc anumite dotari speciale pentru masina lor. Echipa Martin Rent a Car va depune toate eforturile pentru a oferi clientilor sai tot ceea ce isi doresc in materie de inchirieri masini. Orice detaliu ce conteaza pentru dvs. conteaza si pentru noi.

Compania Martin Rent a Car dispune de o gama variata de masini disponibile pentru inchiriere. Analizati flota noastra si alegeti-va tipul de masina dorit. Ne mandrim cu faptul ca toate masinile noastre sunt verificate si testate la perioade regulate de timp, astfel ca nu va trebui sa va faceti griji in privinta confortului si sigurantei dvs. Flota Martin Rent a Car este formata exclusiv din masini moderne, fiabile si intotdeauna pregatite pentru orice calatorie.

Rezervari masini online

Martin Rent a Car are intotdeauna oferte de top pentru clientii nostri care aleg sa faca rezervari online. Daca va decideti sa rezervati o inchiriere masini inainte de sosirea in Romania, va vom intampina cu oferte early booking foarte avantajoase ce va vor ajuta sa economisiti bani. Este recomandabil sa ne contactati cu cel putin cateva saptamani inainte de sosirea dvs. si sa ne anuntati detaliile necesare inchiriere masini. Noi vom gasi cele mai bune oferte pentru dvs.

Daca v-ati amintit inchiriere masini in Bucuresti cu doar cateva zile inainte de sosirea dvs., sau poate chiar in aceeasi zi, nu trebuie sa va ingrijorati. Echipa Martin Rent a Car este aici pentru a va ajuta. Oferta noastra include si promotii last minute, astfel ca totul se va rezolva rapid. Ne puteti suna, scrie un email sau vizita la sediul nostru din interiorul Aeroportului International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni) si noi va vom oferi posibilitatea de a alege dintre o multime de oferte.

Modify Booking

Reservations made through martinrentacar.ro may be viewed, modified or cancelled by entering the following information. A confirmation of the reservation was sent to the email address entered during reservation

Modify Booking