Flota
O masina la dispozitia dumneavoastra

Transfer inchirieri auto bucuresti otopeni

inchirieri auto otopeni

Compania Martin Rent a Car include in paleta de servicii si servicii de transfer de la aeroport la orice locatie din Bucuresti. Daca nu aveti nevoie sa inchiriati o masina pentru sederea dvs. in Bucuresti, insa transferul de la aeroport va poate ajuta sa ajungeti mai repede si confortabil la destinatie, ar trebui sa contactati echipa Martin Rent a Car.

Compania noastra va pune la dispozitie o gama variata de vehicule destinate transferului de la si la aeroport, avand disponibile de la automobile sedan la microbuze si autocare. Indiferent de numarul de persoane pentru care doriti sa rezervati un transfer, Martin Rent a Car va va ajuta sa gasiti mijlocul de transport potrivit pentru grupul dvs.

Transferul de la Aeroportul International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni) la orice adresa din Bucuresti poate fi o misiune complicata. Aeroportul Otopeni nu este conectat cu centrul orasului Bucuresti printr-o linie de metrou, astfel pentru transferul dvs. nu veti avea la dispozitie decat autobuze si taxiuri.

Blocajele in trafic sunt o obisnuinta pentru traficul din Bucuresti, iar distanta dintre aeroport si centrul orasului este de aproximativ 16.5. Daca veti decide sa calatoriti cu autobuzul, aveti toate sansele sa calatoriti pe aceasta distanta intr-un autobuz aglomerat care inainteaza foarte incet din cauza blocajelor.

Cei care aleg sa se deplaseze cu taxiul vor trebui sa se pregateasca sa plateasca o suma de bani semnificativa pentru transferul lor. Taxiurile ce pot fi luate din fata aeroportului sunt taxiuri private care va vor cere cel putin 3.5 RON/km, triplul sumei pe care o cer taxiurile de companie. De asemenea, puteti fi siguri ca acesti soferi nu va vor duce la destinatie pe drumul cel mai scurt, asa ca fiti pregatiti sa pierdeti cel putin o ora in trafic.

Flota auto

Daca doriti sa evitati toate aceste situatii neplacute, ar trebui sa va rezervati transferul de la si la aeroport cu Martin Rent a Car. Noi va vom pune la dispozitie mijlocul de transport ideal pentru grupul dvs. si vom avea grija sa ajungeti la destinatie rapid si in siguranta.

Flota Martin Rent a Car include vehicule echipate cu facilitati moderne si scaune confortabile. Vehiculele noastre sunt prevazute cu spatiu suficient pentru bagaje si, la cerere, putem furniza si scaune pentru copii sau alte dotari pe care le considerati a fi necesare pentru calatoria dvs. Vehiculele noastre sunt testate periodic si se afla intotdeauna in stare perfecta de functionare.

Data viitoare cand vizitati Bucurestiul si doriti sa evitati toata agitatia care insoteste procesul de gasire a unui mijloc de transport pentru transferul de la si la aeroport sau doriti sa inchiriati o masina pe durata sederii in Romania, ar trebui sa ne contactati. Martin Rent a Car va va pune la dispozitie cel mai bun vehicul pentru transferul dvs. sau inchiriere.

Inchirieri Auto Aeroport Otopeni – Flota Auto