Despre noi
Suntem la dispozitia dumneavoastra

Martin Travel – masini de inchiriat in bucuresti

masini de inchiriat in bucuresti

Martin Travel este o agentie de turism situata in incinta Aeroportului International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni). Oferim servicii de inchirieri auto si transfer de la si la aeroport calatorilor din intreaga lume.

Suntem o companie relativ noua, insa profesionalismul echipei noastre si serviciile impecabile ne-au plasat deja printre companiile masini de inchiriat in bucuresti. Compania Martin Rent a Car dispune doar de vehicule moderne, potrivite pentru toate calatoriile dvs. in Bucuresti sau orice alt oras din Romania.

Flota noastra este moderna, fiecare masina fiind verificata si testata la intervale regulate de timp, astfel ca puteti fi siguri ca veti dispune de un vehicul fiabil care va va purta in orice colt al Romaniei in siguranta. In situatia putin probabila de a intampina probleme cu vehiculul inchiriat, va sfatuim sa contactati imediat compania Martin Rent a Car. Echipa noastra este disponibila 24 de ore pe zi, 7 ore pe saptamana, astfel ca veti gasi intotdeauna pe cineva pregatit sa va asculte problemele legate de vehiculul inchiriat si sa va ofere cele mai bune solutii pentru situatia in care va aflati.

Scopul principal al companiei Martin masini de inchiriat in bucuresti este acela de a furniza clientilor din toata lumea servicii impecabile. Ne dorim ca toti clientii Martin Rent a Car sa fie pe deplin satisfacuti de masini de inchiriat in bucuresti sau de transferul lor de la si la aeroport, si de aceea suntem disponibili non-stop, indiferent de zi sau ora. Confortul dvs. este foarte important pentru noi, astfel ca apreciem ori de cate ori ne scrieti si se ne comunicati parerea dvs. despre serviciile noastre.

Nu ezitati sa ne contactati, chiar daca tot ceea ce doriti este sa aflati mai multe informatii despre serviciile noastre. Vrem sa va ajutam sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste inchirierea unei masini in Bucuresti sau rezervarea transferului de la si la aeroport.

Servicii

masini de inchiriat in bucuresti
masini de inchiriat in bucuresti
masini de inchiriat in bucuresti
masini de inchiriat in bucuresti
masini de inchiriat in bucuresti
masini de inchiriat in bucuresti